La Repubblica del Cibo kicks off Festa a Vico 2018 Tonight, 3 June 2018
In just a few hours, the sixteenth edition of Festa a Vico will kick off with Repubblica del Cibo. Vioc Equense,on the Sorrento coast is preparing to welcome over 180 chefs for the most popular event of the event organized by Gennaro Esposito, two-Michelin-star chef of Torre del Saracino in Seiano. Here's the deal, a 20 Euro donation to one of the six Onlus friends of the Festival (Santobono, Alts, Fondazione Pro, Noi con voi per le Mici, Istituto Costiero, Chiesa della Santissima Annunziata) you can buy tickets that will give the opportunity to taste five dishes (plus water and coffee) or four dishes and enjoy a glass of wine (plus water and coffee). Last year there were about 15,000 people who attended so it is highly advised to arrive early! The stands open up at 1930!
Here's a list of the stands for tonight...
Here's a list of the stands for tonight...
- Marco Di Martino Archiviostorico - Napoli (NA)
- Gerardo Figliolia Osteria La Pignata – Bracigliano (SA)
- Antonio Tecchia Line Presso San Cristoforo Resort - Ercolano (NA)
- Venerando Valastro American Brothers Food Diner - Benevento (BN)
- Giuseppe Pirillo Bar Del Capo Restaurant - Sorrento (NA)
- Gabriele Piscitelli Agape - Sant Agata Dei Goti (BN)
- Enzo Langella Gran Caffè¨ Napoli 1850 - Castellammare Di Stabia (NA)
- Pasquale Langellotti Basilico – Sorrento (NA)
- Armando Manzo Ristorante Emozioni - Napoli (NA)
- Cristina Basso Deglutiamo Con Cristina -Napoli (NA)
- Gioacchino Vorraro Mamma Elena - San Giuseppe Vesuviano (NA)
- Roberto Ottone Due Torri Hotel - Verona (VR)
- Luca Brenca Morgana 2.0 - Battipaglia (SA)
- Pasquale Palladino Deposit0 – Pontecagnano (SA)
- Carlo Boragine Stileosteria - Roma (RM)
- Shigeru Nakaminato Bunon - Tokyo SO
- Alfredo Versetto Shinto Napoli - Cardito (NA)
- Salvatore Tarantino Triglia - Trattoria Di Mare - Avellino (AV)
- Catello Attanasio Capo D'orso Eventi - Salerno (SA)
- Mario Di Costanzo Di Costanzo Patisserie - Napoli (NA)
- Maria Scotto D'abbusco Il Magone - Monte Di Procida (NA)
- Ryotaro Watanabe Rios buongustaio – Yokohama
- Giosue' Maresca La Lanterna - Sorrento (NA)
- Ivan Palombi Mastroianni's - San Pancrazio Parmense (PR)
- Andrea Catalano Dissapore - Carovigno (BR)
- Raffaele D'urso Frate Cosimo - Vico Equense (NA)
- Matteo Donati Donati - Castiglione Della Pescaia (GR)
- Mirco Scognamiglio 12 Morsi Burger & Friends - Napoli (NA)
- Nunzio Spagnuolo Ristorante Cieddì - Portici (NA)
- Alessandro Tormolino Sensi Restaurant - Amalfi (SA)
- Marco Nitride Muumuzzarella Seaside - Napoli (NA)
- Pierluigi Gallo Giulia Restaurant - Roma (RM)
- Salvatore Piccolo Locanda Mariacarolì - Sant' Anastasia (NA)
- Salvatore Caccioppoli Panificio Il buongustaio - Sant'Antonio Abate (NA)
- Pietro Roberto Montone F IC - Unione Regionale Cuochi Della Campania - Montoro (AV)
- Luigi Vitiello Villa Regina Ricevimenti-Villa Belvedere - Grottaminarda (AV)
- Antonino Tommasiello Pasticci E Pasticcini - Battipaglia (SA)
- Vincenzo Di Prisco Palazzo Vialdo - Torre Del Greco (NA)
- Michele Sabatino Macelleria - Apricena (FG)
- Massimiliano Malafronte Panificio Malafronte Ciro Srl - Gragnano (NA)
- Antonio Andreozzi Al Capri - Capri (NA)
- Francesco Veneruso Macelleria La Fattoria Di Ciro Veneruso - Portici (NA)
- Nando Bifulco Bifburger - San Giuseppe Vesuviano (NA)
- Antonio Di Sieno Macelleria Trippicella - Napoli (NA)
- Camillo Sorrentino Osteria Torre Ferano - Vico Equense (NA)
- Nicola Pansa Pasticceria Pansa - Amalfi (SA)
- Giovanni Alaia Pasticceria Ignazio Alaia - Somma Vesuviana (NA)
- Vincenzo Faiella De Vivo Dal 1955 Pompei - Pompei (NA)
- Catello Zingone La Marinella - Sant'agnello (NA)
- Alex Pochynok Roji Japan Fusion Restaurant - Nola (NA)
- Michele Esposito Il Grottino - Positano (NA)
- Giuseppe Zaccaria Dal Pescatore - Vietri Sul Mare (SA)
- Mario Lerice Ristorante Maragoncello - Montichiari (BS)
- Stefano Parrella Osteria La Lanterna - Mugnano Del Cardinale (AV)
- Dario De Gaetano La Fescina Nuova Hostaria Flegrea - Quarto (NA)
- Nunzio Annunziata Hotel Delfino Ristorante Marea - Massalubrense (NA)
- Antonio Esposito I Dottori Del Fritto - Napoli (NA)
- Francesco Pucci Taverna La Riggiola - Napoli (NA)
- Emanuele Sibilia Il Piccolo Ducato - Cisterna Di Latina (LT)
- Luigi Coppola Tenuta Duca Marigliano - Paestum (SA)
- Vincenzo Piacente Ristorante Terrazza Gioponti - Hotel Parco Dei Principi - Sorrento (NA)
- Antonio Putignano Arlu' - Roma (RM)
- Michele Cappiello Pasticceria Cappiello - Santa Maria Capua Vetere (CE)
- Giovanni Cappelli Le Tamerici - Roma (RM)
- Akio Nishikawa Sakuragumi - Ako TR
- Agostino Malapena Ristorante Costanzo - Aversa (CE)
- Giovanni Maria Peggi Ristorante Marula - Follonica (GR)
- Michele De Martino Casamare - Salerno (SA)
- Nicola Scotto Di Luzio Borgo50 Bistrot - Bacoli (NA)
- Avitabile Basilio Masseria Guida - Ercolano (NA)
- Gianfranco Brescia Osteria Della Dogana - Foggia (FG)
- Luca Mastromattei Pescion - Pescara (PE)
- Alessandro Moraca La Locanda Del Testardo - Bacoli (NA)
- Kevin Luigi Fornoni Relais Torre Mozza - Torre Mozza (LI)
- Gianluca Ungaro Ciacco & Bacco Ristoburger - Gragnano (NA)
- Michele Falciano Rivea London Alain Ducasse - London EN
- Raffaella Cecchelli La Tana Dei Brilli - Massa Marittima (GR)
- Federico Delmonte Acciuga - Roma (RM)
- Gianluca Fattoruso Hotel Villa Le Zagare - Gragnano (NA)
- Pasquale Funghini Alfresco Del Monastero Santa Rosa - Amalfi (SA)
- Sabatino Cillo Cillo Grill & Barbecue House - Airola (BN)
- Ludovico D'urso FIC - Vico Equense (NA)
- Ciro Campanile Hotel Elisabetta Luxury Events - Lettere (NA)
- Alberto Basso Ristorante Trequarti - Val Liona (VI)
- Carlo Starace Agriturismo La Ginestra - Vico Equense (NA)
- Pietro Cuomo Hostaria Di Bacco - Furore (NA)
- Sabatino Sirica Pasticceria Sirica - San Giorgio A Cremano (NA)
- Gerardo Di Dato Di Dato Pasticceria - Angri (SA)
- Anna Chiavazzo Il Giardino Di Ginevra - Casapulla (CE)
- Alberto Parascandolo Pasticceria Mille Stelle - Vico Equense (NA)
- Marco Claroni Osteria Dell'orologio - Fiumicino (RM)
- Pasquale Bevilacqua Pasticceria Mamma Grazia - Nocera Superiore (SA)
- Salvatore Aprea Da Tonino - Capri (NA)
- Andrea Caloprisco Osteria22quattro - Roma (RM)
- Angelo Fabozzo Clanio Ristorante - Aversa (CE)
- Sara Palmieri Formatrice - Associazione Nonsologlutine - Salerno (SA)
- Fabrizio Sepe Le Tre Zucche - Roma (RM)
- Raffaele De Risi Ristorante Ghe' Kale' - San Paolo Bel Sito (NA)
- Ludovico De Vivo Capofaro Malvasia & Resort - Salina, Isole Eolie (ME)
- Maximiliano Cotilli Satricvm - Latina (LT)
- Gaetano Torrente Convento - Erbusco (BS)
- Filippo Cascone Cascone Mastro Fornaio -Lettere (NA)
- Pasquale Troiano Cantina Bentivoglio - Bologna (BO)
- Emanuele Vallini La Carabaccia-Officinavallini - Bibbona (LI)
- Fabio Pecelli Caffè Propaganda - Roma (RM)
- Giovanni Sorrentino Gerani Ristorante - Santa Maria La Carità (NA)
- Mirko Marcelli Creta Osteria - Cortona (AR)
- Antonio Cera Forno Sammarco - San Marco In Lamis (FG)
- Michele Mazzola Locanda Rei Restaurant - Sant'agnello (NA)
- Mario Pollio Pasta E... - Sant'agata Sui Due Golfi (NA)
- Potito Izzo La Taverna A Santa Chiara - Napoli (NA)
- Marco Parillo Casale Del Mare - Castiglioncello (LI)
- Amelia Mazzola La Torre One Fire - Massa Lubrense (NA)
- Giovanni Mariconda Degusta - Avellino (AV)
- Franca Di Mauro Il Cellaio Di Don Gennaro - Vico Equense (NA)
- Daniele Ferrari Ristorante Val Sia Rosa - Civita Castellana (VT)
- Corrado Parisi Odart - Hall In Tirol (CE)
- Andrea Azzarito Eccellenze Campane - Napoli (NA)
- Mario Cinque Yacht Club Marina Di Stabia - Castellammare Di Stabia (NA)
- Luciano Bifulco Braceria Bifulco - Ottaviano (NA)
- Giuseppe Daddio Scuola Di Cucina & Pasticceria Dolce & Salato Srl - Maddaloni (CE)
- Carlo Spina 3 Piani - Napoli (NA)
- Eduardo Estatico Jkitchen Presso J.K Place Capri - Capri (NA)
- Francesco Bibbo' Ristorante That's Amore - Monteruduni (IS)
- Alessio Gubello Alessio Gubello Private Chef - Lecce (LC)
- Carlo Matarese Scintilla Risto Club - Grand Hotel Cocumella - Sant'Agnello (NA)
- Luigi Sorrentino La Bettola Del Gusto - Pompei (NA)
- Stella Ricci Pasticceria Stella - Rotondi (AV)
- Francesco Nacci Botrus Divinoristorante - Ceglie Messapica (BR)
- Claudio Gatti Pasticceria Tabiano - Salsomaggiore Tabiano (PR)
- Francesco Fusco Il Moera - Avella (AV)
- Marco Lucamarini Il Casolare Dei Segreti - Treia (MC)
- Michele Grande La Bifora - Bacoli (NA)
- Vincenzo Vaccaro Cucina 82 Restaurant - Gragnano (NA)
- Marzia Buzzanca Percorsi Di Gusto - L'aquila (AQ)
- Maria Acquaviva Mignon - Milano (MI)
- Nicola Russo Al Primo Piano Ristorante - Foggia (FG)
- Guillermo Field Melendez ProfumoDiVino - Treiso (CN)
- Antonio Petrone Pensando A Te - Baronissi (SA)
- Salvatore Accietto Ristorante Le Tre Arcate - Piano Di Sorrento (NA)
- Maurizio De Riggi Markus - San Paolo Bel Sito (NA)
- Fabio Ometo Villa Trabucco Relais - Torre Del Greco (NA)
- Riccardo Faggiano Evù - Vietri (SA)
- Edi Dottori Sala Della Comitissa - Ristorante Con Bistrot - Baschi (TR)
- Marco Caputi Maeba Restaurant - Ariano Irpino (AV)
- Marco Davi Perbacco - Aprilia (LT)
- Saul Halevi Melia Sky Barcelona - Barcellona SP
- Antonio Petrillo La Corte Dei Filangieri - Candida (AV)
- Giacomo De Simone Punta Scutolo Delle Axidie - Vico Equense (NA)
- Angelo Borghese Osteria Al Paese - Nocera Inferiore (SA)
- Lorenzo Principe Famiglia Principe 1968 - Nocera Superiore (SA)
Here's a look at last year's event...
Comments
Post a Comment