An Evening with Terradora at Enoteca Mercadante


Friday 30 October
An evening dedicated to the Wine Producers:
“Terredora”

The Wine:
Greco di Tufo
Loggia della Serra ‘08
Aglianico Doc
Il Principio ‘06
Taurasi Docg
Fatica Contadina ‘03
Taurasi Docg
Pago dei Fusi ‘03

The menu of the evening
By Chef Luca Pipolo:
_____________
Spiedino di ricciola alle mandorle
in zuppetta di zucchine e cipolline
______________
Risotto al pecorino di Carmasciano
con riduzione all’aglianico Principio
______________
Brasato di manzo all’aglianico di
Taurasi su polenta integrale
_______________
Selezione di formaggi stagionati

Cost of the evening is € 30, 00 including wine
MERCADANTE ENOTECA-WINEBAR
C.V.Emanuele 643/644
Reservations are necessary
081 680964 or 334 7807377

Comments

Popular posts from this blog

Welcome to My Home - Lunch at Antica Osteria Nonna Rosa with Chef Peppe Guida

La Scarpetta, Pepe in Grani, Caiazzo (Ce)

The Trailer for Episode 1 of "In the Kitchen Campania" is Out Featuring Chef Luigi Coppola of Casa Coloni, Paestum (Sa)