New Year's Eve


What do you have lined up for Capodanno (New Year’s Eve)? Still undecided? Here’s an idea. Spend your Cenone (dinner) at one of the best restaurants in Naples, Veritas on Corso Vittorio Emanuele. Here is what they have in store for you on Thursday, 31 December beginning at 2030 hrs:

Blinis di polenta, mantecato di cavolfiore, e uova di salmone

Baccalà fritto allo zafferano, crema di patate alla maggiorana, praline di pasta soffiata olive e capperi

Polpo affumicato, giardiniera in agrodolce, spremuta di papaccella

Paccheri di Gragnano in soutè di vongole pomodorini e bottarga

Pasta e fagioli alla pescatora

Cilindro di calamaro ripieno di scarola uvetta e pinoli, salsa all’acciuga

Spuma di fichi secchi

Bavarese al roccocò, granita di Carpano Antica Formula e coriandoli di frutta candita.

The evening costs 60 euro, and does not include beverages. For more information, or to reserve, call Info 081 66 05 85 or 329 721 97 42.

AUGURI!!!

Comments

Popular posts from this blog

Welcome to My Home - Lunch at Antica Osteria Nonna Rosa with Chef Peppe Guida

La Scarpetta, Pepe in Grani, Caiazzo (Ce)

The Trailer for Episode 1 of "In the Kitchen Campania" is Out Featuring Chef Luigi Coppola of Casa Coloni, Paestum (Sa)